Tornaveu
La Banda Unió Musical de Tarragona celebra el concert de Santa Cecília

Com ja és tradicional, durant aquest mes de Novembre, la Banda Unió Musical de Tarragona celebra la festivitat de la seva patrona, Santa Cecília, amb diferents activitats socials i musicals. L’acte principal serà el concert que els músics de la BUMT oferiran dissabte 26 de novembre a les 19 hores al Teatre Tarragona. Es tracta d’un concert molt especial per la BUMT, ja que compta amb les quatre formacions musicals de l’entitat: la Banda Infantil, la BigBand BUMT, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica. En aquest acte també es donarà la benvinguda ofcial als nous músics que s’han incorporat aquest any a la Banda Simfònica.

Algunes de les peces que s’interpretaran són Amics per sempre, de Los Manolos; Swing dixie, de Rob Ares; The Gladiator, de John Philip Sousa; o The Count of Monte Cristo, d’Otto M. Schwarz, entre moltes altres. Les entrades per aquest concert es poden aconseguir a la web Tarracoticket o bé a les taquilles del Teatre Metropol. Amb aquest concert, la BUMT vol agrair a tots els socis, institucions i entitats col·laboradores, així com a tots els tarragonins, el suport rebut.

La Banda Unió Musical de Tarragona

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d’un jove grup d’estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat. Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecíla o Nadal, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa