Tornaveu
La Banda Simfònica de les Illes Balears oferirà el concert ‘Mallorca és Música. Mallorca és cultura’

La presentació del concert s’ha dut a terme a la seu del Consell Insular de Mallorca i ha comptat amb el conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, la directora insular de Turisme, Paula Ginard, i el president de la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals, Joan Carles Julià.

El concert serà gratuït, amb la possibilitat de fer un donatiu per als pobles de Llevant, i les entrades es podran recollir personalment a la taquilla el mateix dissabte 1 de desembre a partir de les 17h. La Banda Simfònica de les Illes Balears, membre de la Federació Balear de Bandes de Música, interpretarà, dirigida per Joan Antoni Ballester, les peces: Isabel, d’Azael Tormo, Ramon Llull, de Joan Martorell, Jardín de Hera, de José Suñer i Libertadores d’Oscar Navarro, entre d’altres.

A la presentació del concert, duta a terme dimecres 28 de novembre a la seu del Consell Insular de Mallorca, Cosme Bonet, conseller d’Economia i Hisenda, ha destacat que un dels objectius marcats com a responsables de Turisme de Mallorca és “l’impuls d’iniciatives que promocionin l’illa com a destí cultural, també, en la temporada baixa”. Joan Carles Julià, president de la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals ha manifestat: “Satisfacció per poder oferir aquesta proposta cultural, que permetrà conèixer una altra Mallorca a través de la música i dels seus músics, ja que sempre intentem afegir un compositor mallorquí als nostres concerts”.

Preparatius per al 30è aniversari

La Banda Simfònica de les Illes Balears el 2019 celebrarà el 30è aniversari de la seva creació. Actualment agrupa una vuitantena de músics provinents de les trenta-tres bandes i entitats associades a la Federació Balear de Bandes de Música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa