Tornaveu
La banda Pare Manyanet saluda la primavera per partida doble

Si bé cada cop les bandes són més actives durant tot l’any, la primavera sempre és una estació molt activa per a les bandes. I la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu bé que ho demostrarà diumenge 2 d’abril amb el concert de peces clàssiques, a l’Auditori del Col·legi pare Manyanet (Carrer Pare Manyanet 7-9, de Barcelona) i posteriorment, al mateix diumenge, a les 19h, quatre membres de la banda, sota el nom de Pablo Martín 4Tet, actuaran dins del cicle Joventuts Musicals de Sant Cugat del Vallès, a l’Escola Municipal de Música de Sant Cugat del Vallès (Plaça Victòria dels Àngels, 2).

Concert amb aires clàssics

El concert del diumenge a les 12h comptarà amb un repertori format per cançons clàssiques, que la banda Simfònica Pare Manyanet de Sant Andreu, amb la direcció de Laura Muñoz, farà seves, com ara l’Obertura de Candide de Bernstein, o Finlàndia de Sibelius. El concert és d’entrada lliure i gratuïta.

‘Spin-off’ a la tarda

A les sèries de la televisió (i davant de la manca d’idees també en el cinema), quan un personatge secundari d’una narració, esdevé personatge principal d’una altra narració en diem que és un spin-off. Així doncs, quatre membres de la Banda Simfònica Pare Manyanet de Sant Andreu, el mateix diumenge a la tarda actuaran a les 19h a l’Escola Municipal de Música de Sant Cugat, dins la formació Pablo Martín 4Tet, que com el seu nom prefigura, es tractarà d’un concert d’aires jazzístics, amb Pablo Martín al saxo, Marc Capardón al piano, David Moyano al contrabaix i Kike Pérez a la bateria. El concert, amb el títol “De la clàssica al jazz”, començarà amb una versió de l’Adagio del concert per a K.622 de Mozart, per omplir la sala amb jazz, molt de jazz. El concert té un preu de 8 €, els interessats poden reservar entrada, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa