Tornaveu
La Banda Municipal de Lleida clou el 6è Festival d’Art Internacional de Praga

La BML s’ha desplaçat a la República Txeca amb una formació integrada per una cinquantena de músics. El dijous 16 de juliol van participar en la Cerimònia d’obertura del Festival que es va dur a terme a la Laterna Magica amb l’actuació de les quinze formacions participants dels països d’Hongria, Bulgària, Grècia, Turquia, Romania, Estònia, Lituània i Espanya.

El dissabte 18 de juliol, la BML va estar la banda escollida per oferir la clausura d’aquesta 6a edició del festival txec al Rudolfinum. En el decurs del Festival, la Banda Municipal de Lleida va oferir dos concerts com a presentació pública del CD Música i Música de Lleida que inclou -íntegrament- obres de compositors lleidatans i catalans.

La BML es va fundar l’any 1996 i des d’aleshores ha apostat per la seva presència en festivals musicals internacionals. Com a membre de la World Association for Symphonic Bands, han estat convidats als Certàmens de València; Schladming a Àustria; Vents d’Oc a França; Joves Músics a Portugal; Interlaken a Suïssa; Kerkrade a Holanda; Salonika i Kos a Grècia; Florència i Genova a Itàlia i Aberdeen a Escòcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa