Tornaveu
La banda la Valenciana ofereix un concert benèfic de compositors valencians

La Societat Musical del País Valencià a Barcelona oferirà un concert de compositors valencians el proper dissabte 7 de maig a les 19h a l’auditori Eduard Tordà de Vilanova i la Geltrú (Carrer del Bruc, 110). La recaptació del concert, de 3 e l’entrada, anirà destinada a la ONG Proactiva Open Arms.

La Valenciana, nom popular com es coneix la SMPVB, realitzarà un homenatge a compositors valencians de diferents èpoques i estils en el seu primer aniversari dins del marc de la 13a Setmana Cultural del País Valencia que organitza l’Espai País Valencià amb col·laboració de la Casa València de Barcelona, promotora d’aquest concert.

Es tracta d’un concert solidari on la recaptació estarà destinada a Proactiva Open Arms, ONG que fa un treball incansable de salvament a refugiats a les costes gregues.

Rafael Mullor, Salvador Giner, Josep Vicent Egea Insa, Vicent Coleto, Ramón García Soler, Evaristo Pérez Monllor, Camilo Pérez Laporta i Joan Enric Canet Todolí, són els 8

compositors seleccionats amb els que els músics de La Valenciana ens faran viatjar per diferents paisatges musicals sota la direcció de Vicent Coleto, un dels compositors.

El concert s’ha organitzat amb el suport de la Generalitat Valenciana i l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa