Tornaveu
La Banda i la Coral de Cerdanyola del Vallès ofereixen un concert de Cap d’Any amb bandes sonores i clàssics nadalencs

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès celebrarà el seu tradicional Concert de Cap d’Any el proper dissabte 29 de desembre de 2018 (19:00 hores) al Teatre de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès (Carrer de la Indústria 38-40). És la temporada del 20è aniversari de l’entitat. L’espectacle reunirà nadales actuals i de tota la vida, pinzellades del repertori clàssic vienès i música de pel·lícules amb sonoritat nadalenca.

El concert estarà dividit en dues parts. A la primera, la Coral de l’AMCV, dirigida per Manel Cubeles, cantarà temes molt apropiats per aquestes dates, un repertori nadalenc molt consolidat amb el pas dels anys.

A la segona part, la Banda de l’AMCV oferirà, sota la direcció de Gerard Pastor, un programa clàssic animat, amb vis còmica, i barrejat amb la banda sonora de la pel·lícula d’animació Up, una banda sonora de Michael Giacchino, que destaca per ser tendra i colpidora, i que si bé és adient per a qualsevol dia de l’any, la unió amb el repertori nadalenc, serà una bona oportunitat per gaudir-la.

Al final de tot, les dues formacions posaran la cirereta amb nadales catalanes i nord-americanes. Destacarà l’estrena de All I want for Christmas is you, de Mariah Carey, un tema que es va fer especialment famós després de ser inclòs a la banda sonora original de Love Actually, de Richard Curtis.

Les entrades (numerades i limitades) del concert ja es poden adquirir de forma gratuïta al web (agrupaciomusicalcerdanyola.cat) de l’AMCV fins a acabar-les. I si en sobren, es podran recollir el mateix dia 29 de desembre a la taquilla de l’Ateneu dues hores abans del concert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa