Tornaveu
La banda de la FCSM & la Ginesta, amb el duo Marta & Gregori, porten al Molar ‘Del cap ençà’

El concert presenta les versions arranjades de cançons com Paraules d’amor (Serrat), L’Estaca (Llach), Qualsevol nit pot sortir el sol (Sisa), o èxits més recents: L’Empordà dels Sopa de cabra, Boig per tu de Sau o Al Mar dels Manel, entre d’altres. “És un repertori que ens el coneixem bé, i hem incorporat noves cançons que han agradat molt al públic”, explica Jacint Gisbert, director de la Banda i Escola de Música La Ginesta.

Gisbert es refereix a un bloc dedicat a cançons populars de les Terres de l’Ebre amb cançons com Lo meu riu de Joan Rovira, Lo carrilet de la cava, popularitzada per Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, una cançó del grup Xeic!, o la versió en català del Resistiré del Dúo Dinámico, erigit en himne motivador en la crisi de la Covid-19.

Abans del concert del dia 15 d’agost al Molar (Priorat), l’espectacle Del cap ençà durà, un dia abans, el 14 d’agost, la banda de la FCSM & La Ginesta i Marc Sendra i Joan Farnós, és a dir, Marta & Gregori, a La Riba (Alt Camp), en un concert a les 22h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa