Tornaveu
El festival Amb so de cobla assaja la fusió amb el circ

Aquest festival s’adapta a la nova realitat de la pandèmia i alhora es llança a l’aventura de fusionar la cobla amb el circ. Una combinació que es presentarà en l’espectacle Circ & Cobla. Es tracta d’una coproducció del festival amb Fira Mediterrània de Manresa, en què la cobla es fusionarà amb l’univers musical de Pep Pascual, que toca instruments atípics d’aquesta formació.L’esdeveniment comptarà amb les actuacions de Petitet, que fusionarà cobla i rumba, i Pau Alabajos amb la Cobla Bisbal Jove, que reinterpretarà els temes del cantautor valencià a l’espectacle ‘Viure’. En el marc de la pandèmia, el festival es farà en un únic escenari al passeig de les Pites de Palamós.

El cartell del certamen compta també amb les actuacions de Pere Martínez, que al costat de la Cobla Marinada i Vicens Martín presentaran l’espectacle Llum, cançons, poemes i lluita, amb música de sonoritats flamenques i arranjaments propis de big band. També actuarà la portuguesa Névoa amb la Cobla de Farners, de tal manera que es fusionaran cobla i fado, i les belgues Formiga and Cigale amb la Principal de Tarragona, que marinaran cobla, acordió i arpa. Complementarà el cartell la Cobla Els Montgrins i la Principal de La Bisbal que oferiran el vintè concert de la Costa Brava, Memorial Ricard Viladesau, i l’espectacle Som Terres de l’Ebre de la Cobla Ciutat d’Amposta, la primera d’aquestes característiques creada a les Terres de l’Ebre.

Tots els espectacles seran gratuïts per al públic, tot i que caldrà inscriure-s’hi prèviament a través del web del festival. El certamen arriba a la quarta edició amb la voluntat de consolidar un projecte inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós. Es dirigeix tant al públic habituat a aquest estil musical com al públic més general interessat per la música que desitgi descobrir noves sonoritats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa