Tornaveu
El cor de La Lira Ampostina celebra aquest dissabte el concert de cloenda del seu 20è aniversari

El cor de la Lira Ampostina va néixer l’any 2002 i des de llavors, sempre sota la direcció de Núria Francino, s’ha convertit en una formació de referència en la vida musical i cultural de la ciutat, posant banda sonora a la Festa del Mercat, Santa Cecília o la festa major, entre altres cites.

La formació vol rememorar i compartir amb el públic els seus vint anys d’història, amb els projectes, canvis i projectes i experiències que ha viscut l’entitat i els seus cantaires i les obres que els han acompanyat. Per això, per a l’ocasió han preparat un programa ampli –vint obres, una per cada any de la seva trajectòria–, i divers en estils i gèneres. Inclourà l’òpera, amb temes tan coneguts com l’ària de l’Havanera de Carmen o el cor d’introducció de L’Elisir d’amore, que recorden l’essència de les col·laboracions. La música tradicional dels Països Catalans tindrà una forta presència en el programa, amb peces com ‘Els tres tambors’ o ‘Ton pare no té nas’, juntament amb caçons populars italianes o daneses.

També cantaran peces de Misatango, missa a Buenos Aires, del compositor argentí Martín Palmeri, un dels últims projectes més destacats del cor ampostí, que va compartir amb el cor Mestral de Reus i que junts van interpretar durant els anys 2016 i 2017 a llocs com Amposta, el monestir de Poblet, la catedral de Santa Maria de Tortosa o l’església de Santa Maria de Montserrat dels Espanyols, a Roma.

El concert és gratuït però cal reservar entrada a la secretaria o en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa