Tornaveu
El concert d’any nou de la Banda de Tortosa inaugura el seu 75è aniversari

Tots els concerts d’any nou són un moment especial, una oportunitat per gaudir d’unes músiques que ens emocionen, malgrat que potser durant la resta de l’any neguem que ens facin saltar algunes llàgrimes. El concert de la Banda Municipal de Tortosa serà especial perquè es presentarà el logotip i la programació del 75è aniversari que la banda celebrarà divendres 30 de desembre a les 22:30h al Teatre Auditori Felip Pedrell, de Tortosa.

El concert, organitzat per l’Ajuntament de Tortosa i la Banda Municipal de Tortosa, oferirà un recorregut per grans clàssics com White Christmas, Merry Christmas and all that jazz, i fins i tot hi haurà cabuda de grans composicions que, tot i no ser pròpiament nadalenques, desperten sentiments associats a aquesta època, com és el cas de la banda sonora de La vida és bella, de Nicola Piovani.

El concert és gratuït i serà una bona oportunitat per esclafar els motors de la celebració del 75è aniversari d’una banda emblemàtica com és la Banda Municipal de Tortosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa