Tornaveu
El concert al castell de Sant Marçal homenatjarà els musicals
Viatjar fins al districte teatral de Londres o Broadway amb una selecció dels grans musicals de la història, amb una parada especial al West Side Story, és el que ens proposa l’AMCV en el seu tradicional concert d’estiu. Amb el títol ‘Un Castell de musicals’, el concert comptarà amb les direccions de Raúl Lacilla Crespo i de Manel Cubeles al capdavant de la banda i del cor, respectivament. Les entrades ja estan exhaurides.

Després del parèntesi de l’any passat, on el tradicional concert al Castell es va substituir per una funció especial i reduïda d’homenatge a la ciutadania per l’esforç de la pandèmia, el programa torna a la normalitat. I ho fa recuperant el format habitual (banda simfònica i cor) i el repertori que havia d’haver sonat llavors per tancar la temporada 2019-20: a la primera part, una selecció de temes de West Side Story, del gran Leonard Bernstein. I a la segona, “melodies que coneixeran totes les generacions, des de temes de musicals més clàssics fins a d’altres que han fet vibrar darrerament els més joves”, expliquen des de l’AMCV.

Amb aquesta proposta, l’AMCV convida tots els vallesans “a una nit festiva després d’un any molt dur”. Expliquen que fa temps que va al darrere del gènere del musical i consideren que enguany “és del tot idoni perquè el públic de totes les edats s’esvaeixi durant una estona”.

El director barceloní Raúl Lacilla Crespo, que s’estrena en la direcció musical del cicle dels Concerts al Castells, destacava en la presentació del concert el repte que suposa per a la formació una peça com West Side Story, “molt ambiciosa i amb una elevada dificultat tècnica”. I recordava també les complicacions afegides d’assajar en un local sense les condicions idònies per tenir una acústica ressonant i per les necessitats d’haver de guardar distància entre els músics.

Reconeixement a l’esforç del sector

El concert oferirà un sol passi a les 21 hores i es complirà amb totes les mesures de seguretat sanitària, com un aforament reduït i mascaretes obligatòries. Per l’AMCV, amb la producció volen continuar reivindicant que la cultura és segura i un bé de primera necessitat en la crisi actual i destaquen “l’esforç col·lectiu que s’està fent des del sector cultural per seguir programant malgrat les restriccions”.

Les entrades pel concert es van exhaurir en tan sols dotze hores. L’AMCV ha obert una llista d’espera per aconseguir entrades si hi ha devolucions en aquest enllaç.

Documents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa