Tornaveu
El Cicle de Música Ciutat d’Amposta, una aposta pels músics del territori

Tot a punt per al tret de sortida de la 28a edició del Cicle de Música Ciutat d’Amposta, una aposta de la Societat Musical la Unió Filharmònica d’Amposta per fer valdre els músics del territori i anar més enllà amb propostes que mariden la música amb els vins de la DO Montsant. El festival tindrà alguns plats forts com les presentacions dels nous treballs discogràfics d’Eduard Sanchiz i Noel Luna; un nou maridatge musical amb Llomillo i els vins de la DO Montsant. I la producció Una mirada a West Side Story, amb Laura Simó i Francesc Capella Trio, però moltes altres activitats que acollirà la capital del Montsià entre el 15 d’octubre i el 12 de novembre.

Justament, el tret de sortida el donarà Sanchiz a l’auditori La Fila amb el seu primer treball discogràfic, Historias Pequeñas, un disc amb cançons pròpies, inèdites, que veuen la llum després de molts anys de carrera i d’experiències. Sanchiz actuarà acompanyat d’una banda integrada per 7 músics de les Terres de l’Ebre. El dissabte 22 d’octubre l’auditori acollirà una altra novetat discogràfica, el nou treball de l’ampostí Noel Luna. El disc NOEL LUNA 2021 fusiona una manera d’entendre i concebre la complicitat entre la cançó i la paraula amb diferents estils com el folk, el rock, el bolero o la música simfònica. Luna reunirà en aquest concert a 10 músics sobre l’escenari.

També es viurà una experiència sensorial en què es marida la música i el vi. En aquesta ocasió serà amb la banda de rock Llomillo i els vins del Celler Mas de les Vinyes (DO Montsant). Serà el dissabte 5 de novembre, on també hi participarà en Xavier Barberà, cuiner i guitarrista del grup, que prepararà els aperitius que acompanyaran cadascun dels vins.

El Cicle tornarà a l’auditori de la Fila el dissabte 12 de novembre amb Laura Simó i Francesc Capella Trio, que clouran la 28a edició del Cicle de Música Ciutat d’Amposta amb el concert “Una mirada a West Side Story”, una visió personal sobre un dels llibrets més innovadors i trencadors dels anys 50′, el musical “West Side Story”. El preu de cada concert és de 10 euros (8 euros per als socis de la Fila i amb el Carnet Jove) i el maridatge musical té un preu de 30 euros.

Les entrades es poden adquirir a la secretaria de la Fila en horari d’oficina i en línia a Ebreticket.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa