Dissabte 16 d’octubre, el blues femení serà el protagonista amb l’actuació de Big Mama Montse (veu) i Sister Marion (piano), que convidaran els espectadors a retrobar les tonades d’una època on la veu de les dones ressonava en teatres i viles, posant a l’abast del públic el missatge de l’experiència expressada, amb un enginy que sorprendrà tothom.

La setmana vinent, 23 d’octubre, els joves prendran el relleu per demostrar que la llavor de la música està posada. Clàudia Xiva Quartet, una formació que sorgeix oficialment el 2020, just després del confinament més estricte, està integrat pels músics David Espinós al piano i la guitarra, Jesús Pacheco al baix, Sergi Molina a la bateria i Clàudia Xiva a la veu.

I al novembre arribarà una novetat del Cicle de Música, el Maridatge Musical, un espectacle en què els vins i la música en directe es busquen i es troben en sintonia, on l’espectador és transportat a un món de sensacions, emocions i records que no només es perceben a l’oïda o al paladar, sinó a una perfecta fusió de tots dos alhora. Serà dissabte 13 de novembre quan Salva Racero, excantant de Lax’n’Busto, actor i sommelier, oferirà una experiència sensitiva amb la seva música i vins de la DO Terra Alta.

La cloenda de la 27a edició del Cicle de Música Ciutat d’Amposta, el 27 de novembre, portarà segell local, amb la presentació d’Aigua del Cel, el nou disc de Rampaire, l’alter ego del músic i artista visual ampostí Alfred Porres. Cançons vitalistes i reflexives alhora, amb melodies cuidades i lletres madures que transiten pel pop, entre els clàssics britànics dels seixanta i l’indie folk americà més contemporani, amb denominació d’origen ebrenca.

El Cicle de Música Ciutat d’Amposta està organitzat per la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, la Diputació de Tarragona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Denominació d’Origen Terra Alta i Amposta Ràdio. Les entrades es poden adquirir a la secretaria de la Fila i per internet a Ebreticket.cat. Trobareu més informació, els horaris i el preu de les entrades fent clic aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa