Tornaveu
9a edició del certamen internacional de bandes de música Vila de la Sénia

El dissabte 11 d’abril a la Casa de Cultura de la Sénia hi participaran quatre bandes de música de la segona secció d’aquest certamen davant d’un jurat internacional.

Després d’una concentració d’autoritats a l’Ajuntament, les bandes, amb l’acompanyament de la Banda de Música de l’Agrupació Musical Senienca, desfilaran pels carrers de la Sénia fins arribar a la Casa de Cultura, on a les 16.30h es farà l’acte d’inauguració del 9è Certamen Internacional de bandes de Música Vila de la Sénia. A partir d’aquí se succeiran les actuacions de les quatre bandes participants, tres del País Valencià i una de Ciudad Real.

A les 17h actuarà la Banda de Música de la Societat Musical de Fortaleny (València), i tot seguit la Banda de Música de la Unió Musical Torrevejense de Torrevella (Alacant). A les 19h hi haurà un descans i després serà el torn de la Banda de Música d’Alcazar de San Juan (Ciudad Real) i Banda de Música de la Societat Musical l’Aliança de Mutxamel (Alacant).

Com cada any, l’organització ha continuat apostant per un jurat de caire internacional. Enguany hi formaran part Franco Cesarini (Suïssa), Lorenzo Pusceddu (Itàlia) i Gregorio Casasempere (Espanya). Tots tres valoraran aspectes tècnics i interpretatius d’acord a les obres que interpretaran cadascuna de les formacions. Com sempre, n’hi haurà una de lliure, elegida per la pròpia banda, i un altra d’obligada. En aquesta novena edició l’obra obligada de segona secció és Arizona de Franco Cesarini.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa