Tornaveu
Sant Feliu de Guíxols celebra el lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2021

L’acte lliurarà un total de set guardons i tres medalles al mèrit a entitats i personalitats que han desenvolupat una tasca de difusió i defensa de la sardana i la dansa tradicional, i també comptarà amb un acompanyament musical a càrrec de la cobla Berga Jove i el cantant Arnau Tordera.

L’esdeveniment també presentarà la Guia Sardanista 2022, que és el llibre de referència que recull els principals actes sardanistes de Catalunya, Andorra i el Nord de Catalunya. Tots aquells aplecs i concursos sardanistes que se celebren durant l’any, es presenten a la guia incorporant la població on es porten a terme, l’hora, l’indret i les cobles que hi actuen. A més, el llibre també presenta d’altres informacions d’interès, com ara el contacte amb diverses cobles en actiu o d’altres activitats sardanistes complementàries.

Després d’un any d’incertesa i de l’ajornament de la capitalitat l’any 2020, el municipi de la Costa Brava s’ha convertit aquest any en el centre del món sardanista, acollint diverses ballades, concerts, xerrades, exposicions, tallers, propostes festives i de reflexió. L’objectiu principal ha estat divulgar la sardana a tots els públics (especialment al jovent i les escoles), i també homenatjar al compositor de sardanes Juli Garreta, natural del municipi.

Amb la celebració dels Premis Capital de la Sardana 2021, Sant Feliu de Guíxols encara la recta final de la seva capitalitat, que s’allargarà fins al mes de març de l’any vinent. La ciutat de Balaguer serà l’encarregada de prendre’n el relleu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa