Tornaveu
Sant Feliu de Guíxols, a punt per ser l’epicentre de la sardana el 2021

Dissabte 1 de maig a les 17 h s’oficialitza l’inici d’aquesta capitalitat amb un gran acte al Teatre Auditori Narcís Masferrer. A l’acte hi intervindran Víctor Sallés, coordinador del projecte Capital de la Sardana, i Joan Vidal i Gayolà, polític i activista cultural, que assumirà el paper de ‘padrí’ i llegirà el pregó de la Capitalitat.

Després serà el moment de la presentació pública amb un vídeo i del quadre que ha pintat Josep Maria Alarcón com a peça artística commemorativa. A continuació intervindran les autoritats: Xavier Tresserras, president de la Confederació Sardanista de Catalunya; Louis Aliot, alcalde de Perpinyà, que va ser la Capital precedent, que intervindrà a través d’un vídeo; Maria Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya i Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols.

I naturalment, no hi faltaran les sardanes. Sense solució de continuïtat, La Principal de la Bisbal i el grup d’havaneres Port Bo oferiran un concert, amb diverses estrenes de sardanes i un arranjament d’un tango antic de Sant Feliu de Guíxols.

Per poder assistir a aquest esdeveniment cal realitzar reserva prèvia a través de la pàgina web de la Capital, a partir d’aquest divendres 23 d’abril. La inauguració també es podrà seguir a través de les xarxes socials i serà retransmès en directe per la televisió Costa Brava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa