Tornaveu
Recta final del 2022 farcit d’activitats a La Casa de la Sardana

El tret de sortida de les activitats del darrer trimestre serà el 28 de setembre a les 18.30 h. L’autora i cuinera d’El Ferrer del Tall, Maria Nicolau, presentarà el seu llibre Cuina! O Barbàrie. El dimecres 5 d’octubre Jaume Nonell mostrarà un recorregut per la sardana cantada des de mitjans del segle XIX fins a l’actualitat en una conferència titulada Terra de Cants. El dimecres 19 d’octubre és el torn d’en Jordi Pisa, que oferirà una conferència sobre la figura de Cristòfol Colom.

El fotoperiodista Jordi Borràs enceta el mes de novembre presentant el dia 3 el seu darrer llibre Tots els colors del negre, un recull de tretze anys d’investigació sobre l’extrema dreta. El concert Cançó i Arpa està programat per al 9 de novembre, una audició que l’Anna Amigó ens ofereix a la Casa de la Sardana. El recital Els llops d’Àngel Guimerà, d’en Valentí Maymó, del 23 de novembre tanca el mes amb aquest espectacle sobre un dels grans poetes del nostre país.

Al desembre, la conferència “El cicle de Nadal”, d’Amadeu Carbó, dedicada a les festes i celebracions nadalenques, arrencarà el mes, que seguirà amb l’exposició i la taula rodona sobre Maria Matilde Almendros, que conduiran la Dolors Busquets, la Pilar Goñi, i en Josep Maria Adell.

Pel que fa a la campanya benèfica ideada per la Confederació Sardanista de Catalunya amb la col·laboració de l’ONG Open Arms, la Confederació Sardanista de Catalunya s’encarrega de rebre la donació econòmica i fer difusió d’aquest projecte benèfic. També es faran tallers i conferències per donar a conèixer l’abast de la campanya i garantir-ne els resultats. Open Arms s’encarregarà de la gestió logística de les donacions econòmiques que la Confederació li farà entrega un cop finalitzada la campanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa