Tornaveu
Presenten el calendari del Campionat de Catalunya de sardana esportiva 2019

Les cites en aquesta categoria són les següents: Sabadell, del diumenge 12 de maig; Perpinyà, prevista per al diumenge 19 de maig; Vic, el dissabte 6 de juliol; Ceret, el dissabte 20 de juliol; Barcelona-Catedral, el diumenge, 22 de setembre; Cassà de la Selva, el dissabte 5 d’octubre; Terrassa, el diumenge 20 d’octubre i la jornada final a Balaguer, el diumenge 10 de novembre.

Aquest 2019 el Campionat de Catalunya comptarà amb sis colles, tres menys que l’any passat. Seran Dolç Infern, de Lleida; Mans Amigues, de Cassà de la Selva; Mare Nostrum, de Barcelona; Mirant al Cel, de Sabadell; Riallera, de Vic i Violetes del Bosc, de Barcelona.

Colles Alevines

Pel que fa a les colles Alevines, hi haurà dues jornades per facilitar la participació. Les cites seran a Sitges, el diumenge 29 de setembre i a Valls, el diumenge, 17 de novembre. De moment hi ha inscrites quatre rotllanes: Dimoniets, de Lleida; Petits Dimoniets, de Lleida també; Trapelles, de Sabadell i Xamosa, de Barcelona. Les inscripcions estan obertes fins al diumenge 30 de juny.

Colles Infantils

En referència a les Infantils, l’estructura del Campionat 2019 preveu quatre concursos i una final, tot i que els resultats seran acumulatius, és a dir, a la final no es partirà de 0 pel que fa als punts. Les cites d’aquest campionat seran Sils, el diumenge 2 de juny; Barcelona-Poblenou, el diumenge 16 de juny; Cervera, el diumenge 22 de setembre; El Vendrell, el diumenge 13 d’octubre i Valls, el diumenge 17 de novembre.

Les colles que competiran enguany a la categoria Infantil són Escarlata, de Lleida; NINS (Nens I Nenes Sardanistes), de Banyoles; Petits Galzeran, de Rubí i Petits Tarragona Dansa, de Tarragona.

Colles Juvenils

A Juvenils, l’estructura serà similar a la Infantil. Consistirà en cinc concursos i una final, també amb els resultats acumulatius durant tot l’any. Les cites que es disputaran seran Canet de Mar, el diumenge 31 de març; Barcelona-Poblenou, el diumenge 16 de juny; Vic, el dissabte 6 de juliols; Sitges, el diumenge 29 de setembre; El Vendrell, el diumenge 13 d’octubre i Valls, el diumenge 17 de novembre.

Les rotllanes participants aquest 2019 seran quatre: Cabirols, de Sabadell; Creixent, de Canet de Mar; Maig, de Barcelona i Nova Tarragona Dansa, de Tarragona.

Categoria Veterana

Finalment, la categoria Veterana tindrà una estructura diferent amb dues fases. Consistirà en dues fases amb resultats acumulatius. Les cinc més ben classificades formaran el grup que competirà pel títol de campiona. Aixi, la 1a fase constarà de 5 concursos, entre els mesos d’abril i juliol, en què competiran totes les colles, però amb descansos per a algunes d’elles.

La primera fase tindrà les cites de Figueres, el diumenge 5 de maig, en què descansaran les colles Sempre Laietans i Bella Roure; Perpinyà, el diumenge 19 de maig, en què descansar les colles Toc de Dansa i Dansaires de Maig; Palamós, el dissabte 8 de juny, en què descansaran les colles Llaç d’Amistat i Sabadell; Reus, el diumenge 16 de juny, en què descansaran les colles Amics Dansaires i Ressò i Vilanova i la Geltrú, el dissabte 13 de juliol, en què descansaran les colles Claror de Goges i Aires Gironins.

La segona fase se celebrarà als concursos de Tarragona, el diumenge 15 de setembre; Banyoles, el diumenge 20 d’octubre i Girona, el divendres 1 de novembre.

Les colles que participants a la categoria Veterana són Aires Gironins, de Girona; Amics Dansaires, de Cassà de la Selva; Bella Roure, de Barcelona; Claror de Goges, de Banyoles; Dansaires de Maig, de Barcelona; Llaç d’Amistat, de Moià; Ressò, de Sabadell; Sabadell, de Sabadell; Sempre Laietans, de Barcelona i Toc de Dansa, de Tarragona.

D’altra banda, també s’ha anunciat que el concurs final de Punts Lliures serà a Girona, el diumenge, 24 de novembre, a les 11 hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa