Tornaveu
Lliurament del premis Capital de la Sardana i proclamació de la capital pel 2017

Divendres, 20 de novembre, a les 19:00 h., a la Sala Mozart de Calella, es nomenarà la Capital de la Sardana 2017, es presentarà el programa d’activitats de Mollerussa, Capital de la Sardana 2016 i se celebrarà el lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2015.

A l’esdeveniment es presentarà, en 1r lloc, el calendari de Mollerussa com a Capital de la Sardana 2016 i després es donarà a conèixer la Capital de la Sardana 2017. Tot seguit hi haurà un apunt musical a càrrec de la cobla Capital de la Sardana, creada expressament amb diversos músics per a esdeveniments especials com aquest. Finalment, es farà lliurament dels Premis de mans de l’alcadessa de Calella, Montserrat Candini: del president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado i del Coordinador del projecte Capital de la Sardana, Víctor Sallés. Finalitzat el lliurament de premis, hi haurà una nova intervenció musical de la cobla.

Els premiats d’aquesta edició es van anunciar el passat mes de març durant la proclamació de Calella, Capital de la Sardana 2015, podeu fer clic aquí per llegir l’article publiat a Tornaveu amb el palmarès.

La Comissió Capital de la Sardana, integrada per la Confederació Sardanista de Catalunya, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l’Obra del Ballet Popular és l’encarregada d’atorgar els Premis Capital de la Sardana segons les categories establertes. Els criteris per concedir aquests Premis Capital Sardana tenen com a base els mèrits i els esforços desenvolupats i es consensuen entre tots els integrants d’aquest projecte. La comissió recopila, proposa i analitza les diverses propostes i les analitza i debat per escollir-ne els guardonats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa