Tornaveu
La nova guia sardanista evidencia l’arrelament del sardanisme al país

La presentació de la Guia Sardanista 2018, dissabte 16 de desembre (18:00h), tornarà a evidenciar l’arrelament que el sardanisme té en tota la geografia catalana. L’acte se celebrarà a l’Auditori Caputxins de Figueres, en el marc de la Capitalitat de la Sardana de la ciutat empordanesa i el bicentenari del naixement de Pep Ventura.

El reputat grup Port-Bo, fundadors de la cantada de Calella de Palafrugell, seran els encarregats d’amenitzar la vetllada amb la interpretació de sardanes, havaneres i cançons marineres. Acabada la presentació, tots els assistents podran gaudir d’un refrigeri gratuït.

Editada per la Confederació Sardanista de Catalunya, la Guia Sardanista recull cronològicament tots els aplecs de les diverses territorials, la Federació Sardanista del Rosselló i la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. Entre altres esdeveniments, recollirà tota la programació sardanista que se celebrarà a Montblanc com a Capital de la Sardana 2018.

La presentació de la Guia Sardanista comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Figueras, Marta Felip; el regidor de Cultura Popular i Festes, Quim Felip; la presidenta del Foment de la Sarda Pep Ventura de Figureres, Montserrat Mauné; el coordinador del projecte Capital de la Sardana, Víctor Sallés, i el president de la Confederació Sardanista de Catalunya Joaquim Rucabado, entre altres autoritats municipals i representants del món de la sardana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa