Tornaveu
La Nit de la Sardana de les terres lleidatanes celebra els seus 25 anys

La Nit de la Sardana reuneix a tots els sectors en una nit que pretén ser l’aparador de la dansa catalana a la demarcació de Lleida. Per aquesta ocasió, els organitzadors han dissenyat una festa amb importants novetats per tal de fomentar la participació i que “tothom, de totes les edats i sectors, se sentin identificats i representats”, i amb l’objectiu de “projectar-se cap el futur amb dinamisme i innovació”.

Tot i la seva denominació, la festa s’iniciarà en realitat a les 18 hores de la tarda amb el Sardajove, una proposta d’activitats destinades a les colles sardanistes més joves, amb la participació de l’alumnat del col·legi Bonavista de Bellcaire d’Urgell.

A les 19 hores, el tradicional concert encarat al públic adult es canvia per un taller d’instruments amb el Sextet de Cobla i el conte musicat Un dia amb en Pere Gallerí, d’Òscar Barqué, una activitat participativa oberta al públic de totes les edats per fomentar la relació intergeneracional dels sardanistes.

45è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma

A les 20 hores es farà el lliurament dels premis i reconeixements del 45è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, acompanyats per una exhibició de les colles locals de Bellcaire d’Urgell. A continuació, amb l’inici del sopar de la Nit de la Sardana, es lliuraran els premis Rotllana –que rebrà Arnau Tordera, cantant i músic del grup Obeses– i els Sardalleida –que s’atorga a persones o entitats per la seva aportació innovadora. La Nit acabarà amb una gimcana, ballada de sardanes, danses tradicionals i altres activitats amb el Sextet de Cobla.

Per inscriure’s al sopar es pot fer a través d’un formulari o contactant amb la secretaria de la federació al telèfon 973 711 975) o al correu electrònic federació@sardalleida.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa