Tornaveu
La Final de la Sardana de l’Any se celebrarà el 14 de novembre de forma online i en directe

“La Final d’enguany s’ha reconvertit en un espectacle televisiu, no tindrà espectadors asseguts en el Teatre sinó que els presentadors interpel·laran al públic que estarà seguint la gala des de casa i en directe”. Així ho explica Xavier Tresserras, el president de la Confederació Sardanista de Catalunya, entitat que ha apostat d’aquesta manera per poder celebrar aquesta cita tan important en el calendari sardanista i de la cobla.

L’esdeveniment mantindrà el programa previst, amb una primera part on sonaran les peces finalistes i, una segona part, amb les actuacions en directe des del Teatre i el lliurament dels Premis en les tres categories (premi Popular, Premi Joventut i de la Crítica).

Entre una i l’altra, hi haurà finalment deu minuts de mitja part, que serviran perquè els espectadors puguin votar la millor sardana, a través del web i des de qualsevol dispositiu mòbil. Tresseras ha explicat que per participar-hi caldrà estar ben atent a la gala, perquè “durant l’emissió de les dotze sardanes finalistes, els presentadors, Queralt Pedemonte i Pau Benavent, diran una paraula clau, i aquesta paraula s’haurà de seleccionar en el moment de fer la votació”.

Registrament previ

Per poder participar, caldrà registrar-se prèviament en la web del concurs, on es detallaran totes les instruccions necessàries. El termini estarà obert fins al dia anterior, el 13 de novembre. El president de la Confederació ha insistit que s’ha treballat per aconseguir un sistema serà molt senzill i intuïtiu, per tal d’assegurar que tothom qui vulgui pugui votar.

Per anar preparant l’ambient de la Final, les ràdios que han participat en la promoció del concurs i la pàgina de La Sardana de l’Any emetran unes càpsules especials les quatre setmanes prèvies a l’esdeveniment. Seran quatre gravacions diferents amb les dotze sardanes finalistes i les tres candidates al Premi de la Crítica i al Premi Joventut.

Devolució d’entrades

L’organització abonarà el cost de les entrades a tothom que n’hagués comprat. En els pròxims dies, l’empresa gestora dels tiquets s’ocuparà d’informar-ne els assistents i efectuar la devolució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa