Tornaveu
La Confederació Sardanista de Catalunya presenta un nou web

Divendres, 24 de febrer, a les 19:00 h. a l’Auditori LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) de Barcelona, es presentarà la nova pàgina web de serveis i aglutinadora del món de la sardana de la Confederació Sardanista de Catalunya.

A l’esdeveniment hi assistiran Francesc Fabregat, Cap de Cultura Popular de l’Ajuntament de Barcelona; Antoni Herrera, subdirector de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya; Juanjo Puigcorbé, Diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona i Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Les principals característiques que es donaran a conèixer són una aposta pels continguts multimèdia, un fons d’imatges de domini públic, dades estadístiques i informació sobre més de 32.000 sardanes i peces per a cobla, vinculació amb xarxes socials i Viquipèdia i un servei de creació de webs pròpies per a les més de 400 entitats sardanistes que integren la Confederació Sardanista de Catalunya. A més a més, mantindrà les principals utilitats de la web original, d’entre les que sobresurt l’agenda d’esdeveniments sardanistes més completa de la xarxa, que contempla més de 3.000 activitats cada any, o l’accés als més de 120 programes de ràdio sardanistes en actiu, les seves gravacions, i la seva emissió en directe.

Aquest nou portal substituirà la pàgina actual, creada l’any 2000. El projecte és possible gràcies a l’ajuda de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona, la Diputació de Lleida i la Diputació de Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa