Tornaveu
En marxa els Premis Capital de la Sardana 2022

I quan es coneixeran els guardonats? Serà en el marc de la proclamació de Balaguer com a Capital de la Sardana 2023, dissabte 19 de març. Això sí, els premis no s’entregaran fins a finals del 2022, en una cerimònia el 17 de desembre, on també es presentarà la Guia Sardanista 2023, s’erigirà Sant Cugat del Vallès com a Capital de la Sardana 2023 i es farà pública la Capital de la Sardana 2025.

Pel que fa als guardons, hi ha la categoria de Medalles al Mèrit Sardanista -per a persones o entitats que s’han distingit per una trajectòria rellevant i continuada en la divulgació i promoció de la sardana-, la Medalla al Mèrit Musical -persones o entitats que s’han distingit per una trajectòria rellevant i continuada en la divulgació i promoció o composició de música per a cobla-, i la Medalla al Mèrit de la Dansa catalana, per a persones o entitats que s’han distingit per una trajectòria rellevant i continuada en la divulgació i promoció de la dansa tradicional i popular catalana.

Altres guardons són el de la Dedicació, per a persones que han desenvolupat una feina constant a favor de la sardana o la dansa. A la Continuïtat, per a entitats, concursos o Aplecs adscrits a les comissions d’Aplecs que celebren 50, 75, 100, 125 anys. També es reconeix la tasca de mitjans de comunicació, així com la de persones o entitats que s’han distingit per portar a terme propostes innovadores en el camp de la sardana o la dansa.

Finalment, també es reconeix la tasca de persones o entitats que s’han distingit per realitzar publicacions, investigacions, etc., en el camp de la sardana o la dansa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa