Tornaveu
El sardanisme busca projectes innovadors

Modernitzar la sardana i la música de cobla per donar-les més visibilitat i atraure nous públics, especialment els joves. Aquest és l’objectiu de la convocatòria que posa en marxa la Confederació Sardanista, que donarà suport econòmic a les entitats per implementar un projecte innovador. Pot tractar-se d’un projecte totalment nou, però també d’activitats sardanistes ja existents reformulades o que incorporin elements innovadors.

La convocatòria està oberta a qualsevol entitat inscrita al registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya. La iniciativa que es presenti pot ser de qualsevol àrea, sigui científica, social, artística o humanística, relacionada amb la sardana o la música per a cobla, i cal que s’executi durant el període comprès entre l’1 de juliol de 2023 i el 30 de juny de 2024. Pel president de la Confederació Sardanista, Xavier Tresserras, “la sardana i la cobla, com a eines integradores que són, han de poder ser fàcilment protagonistes en iniciatives de qualsevol dels àmbits en què es mou l’economia del país”.

La dotació econòmica s’estableix en el 60% de la iniciativa i mai podrà superar els 17.000 euros, que és l’import màxim de la partida i es concedirà fins a esgotar-se, si cal, en diferents projectes.

El termini de recepció de sol·licituds finalitza el 10 de juny. El 30 del mateix mes es farà públic el projecte o projectes guanyadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa