Tornaveu
Concurs fotogràfic per promoure els valors de la sardana amb imatges lliures de drets

L’objectiu del concurs és incrementar el nombre de fotografies lliures de drets per a totes aquelles iniciatives que necessitin imatges de qualitat per a promoure la sardana i els seus valors. I és per això que les fotografies preseleccionades s’incorporaran al web de la Coordinadora sota domini públic.

Segons les bases del concurs, el jurat es guiarà pels criteris de la singularitat, l’originalitat i la qualitat tècnica de les fotografies per determinar el guanyador. El premi serà la joia Ànima, que comercialitza l’empresa patrocinadora del certamen, Sitges Blaumar. Aquesta joia és un penjoll de plata de 1a llei, amb un bany d’or i cadena a conjunt, fruit d’un disseny original de Pia Vilarrubias i forja del joier Roger Figueras. Un segon premiat rebrà un rellotge ‘Ànima’ i el tercer, dues entrades per assistir al Concert-Final de La Sardana de l’Any que se celebrarà dissabte 28 de maig de 2022 al Teatre La Faràndula de Sabadell.

Es tracta “d’augmentar el nombre de fotografies lliures de drets per a totes aquelles iniciatives que necessitin imatges de qualitat per promoure la sardana i els seus valors”. Segons les bases, les fotografies que s’enviïn poden ser en blanc i negre o en color, i no poden haver estat premiades en altres concursos. Cal que siguin en format digital, i cada aspirant pot presentar un màxim de 25 fotografies.

Les propostes fotogràfiques es poden presentar fins al dijous 30 de setembre. Cal enviar-les al correu [email protected] i s’ha d’especificar la data i el lloc on s’han pres. També cal fer-hi constar les dades personals de l’autor: nom i cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte. A l’assumpte del correu s’hi ha de fer constar “Concurs de fotografia” i la Confederació Sardanista de Catalunya respondrà confirmant que la recepció de les obres ha sigut correcta. Les fotografies ‘finalistes’ podran optar a ser exposades a la sala d’actes de la Casa de la Sardana si així es considera i passaran a mostrar-se al Banc d’imatges del Portalsardanista sota domini públic i d’ús totalment lliure.

Documents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa