Tornaveu
Cervera acull el concurs individual de sardanes revesses

Els participants al concurs hauran d’esbrinar, amb la cobla Tàrrega a la part musical, el tiratge de les vuit sardanes a competició per tal d’aconseguir la millor puntuació i la victòria a partir de 2/4 de 12 del matí. Un cop finalitzat el concurs, la Cobla Tàrrega oferirà un petit concert i es farà el lliurament dels premis.

Revesses.cat és un curs en línia, gratuït i obert a tothom que fomenta la participació i la introducció a la sardana revessa. Es desenvolupa al llarg de l’any amb una final presencial oberta a tothom. El curs, que arribarà a la seva vuitena edició aquest 2019, es duu a terme en una Aula Virtual.

Els compositors Alfred Abad, Lluís Alcalà, Dani Gasulla, Joan Lázaro, Josep Antoni López, Jordi Paulí i Carles Santiago han posat a disposició del programa sardanes pròpies per ser transformades a revesses.

Premi Capital de la Sardana 2013

Revesses.cat va ser distingit amb el Premi Capital de la Sardana 2013 en la categoria d’Iniciatives Renovadores per aprofitar les noves tecnologies per organitzar un curs d’ensenyament de sardanes revesses telemàticament.

El calendari de concursos individual de sardana revessa per aquest any seguirà a Olot el 17 de març, Mollerussa el 13 d’octubre, Terrassa el 20 d’octubre i Girona l’1 de novembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa