Tornaveu
Ceret, punt de referència de la sardana

La població de Rosselló, Ceret acull el 59è Festival de la Sardana, el cap de setmana del divendres 22 al diumenge 24 de juliol.

El tret de sortida serà divendres amb la ballada amb actuació de la Cobla Mil·lenària a les 21h a la plaça de Picasso. L’endemà la Mil·lenària repetirà, juntament amb la La Principal del Llobregat en una ballada que començarà a les 10h a la plaça del Barri. Posteriorment, a la tarda, serà La Principal qui toqui les cobles del concurs que hi haurà a Les Arenes, i que començarà a les 20.25h.

Diumenge 24 de juliol l’acció se situarà a la Plaça dels Nous Raig on hi haurà una ballada amb l’acompanyament de La Principal. I finalment a la Sala de la Unió, a les 21h, se celebrarà un concert a càrrec de les dues cobles que hauran acompanyat tots els actes d’aquesta edició del festival de Sardana de Ceret: La Mil·lenària i La Principal del Llobregat.

Ceret, que a principis del segle XX va esdevenir un epicentre artístic i cultural, tal com demostra el seu museu d’Art Modern que acull les obres de grans pintors que es van establir a la població del Rosselló, durant el cap de setmana del 22 al 24 de juliol serà el punt de referència pel món de la dansa catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa