Tornaveu
Andorra acull la presentació de la Guia d’Aplecs 2013

A l’esdeveniment hi assistiran la Cònsol Major d’Andorra la Vella, Maria Rosa Ferrer Obiols; la Cònsol Menor d’Andorra la Vella, Jordi Ramon Minguillon; la Consellera de Cultura, Meritxell Rabadà Duque; el president de l’Agrupació Sardanista Andorrana, Daniel Pérez; el president de la Federació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado; la presidenta de la Coordinadora d’Aplecs de les Comarques de Lleida, Mercè París i diverses personalitats vinculades al món de la sardana i la dansa catalana.

Tot seguit hi haurà un concert de cobla a càrrec de la Jovenívola d’Agramunt, que oferirà una selecció de sardanes, entre elles ‘Catalans a l’Alcàrria‘, en homenatge al compositor Joaquim Soms, mort el passat 28 de desembre. Aquesta sardana és especialment commemorativa perquè es va convertir en l’himne dels combatents catalans destinats a l’Alcàrria durant la Guerra Civil espanyola i va suposar-li més d’un any de presó després del conflicte.

L’esdeveniment es clourà amb un dels moments més esperats pels sardanistes: el lliurament de les guies d’enguany.

La Guia d’Aplecs de la Sardana 2013 és el llibret que recopila tots els aplecs de totes les poblacions de Catalunya, Andorra i el Rosselló i és la seva 12a edició. L’edició de la Guia la coordina i edita cada any la Federació Sardanista de Catalunya a partir de les diverses comissions territorials existents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa