Tornaveu
Quina cultura popular per Barcelona?

A menys de dues setmanes per les eleccions municipals del 28 de maig, els partits polítics contrastaran les propostes sobre cultura popular que tenen per la ciutat. ‘La cultura popular a debat’ se celebrarà dilluns 15 de maig (19.00 h) al Centre Artesà Tradicionàrius (plaça d’Anna Frank, s/n).

El debat promet ser intens i enriquidor. Alguns temes que s’hi tractaran són la conciliació de l’agenda cultural amb el descans veïnal, la gestió i ocupació de l’espai públic, la patrimonialització de la festa, drets culturals, els serveis públics adreçats al sector de la cultura popular, o els models de participació.

Els organitzadors, un grup d’activistes culturals, desitgen que el debat ofereixi una visió àmplia de la cultura popular, no limitada únicament a les festes destacades de la ciutat, i serveixi per posar les demandes de les entitats culturals a l’agenda política.

En representació dels partits, hi participaran Max Zañartu (Esquerra Republicana de Catalunya), Jordi Martí (Barcelona en Comú), Xavier Marcé (Partit dels Socialistes de Catalunya), Carme Lleó (Trias per Barcelona), Jordi Daura (Valents) i d’altres partits per confirmar. La moderació anirà a càrrec de David Roselló, president de l’Associació Professional de Gestors Culturals, i Amadeu Carbó, folklorista i codirector del Fes Ta Festa.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa