Tornaveu
Més de 500 puntaires saludaran la Festa Major de Santa Eulàlia

La Festa Major de Santa Eulàlia, que omplirà els carrers de Barcelona de tradició i també de llum, en el cap de setmana del 10 de febrer al diumenge 12, comptarà amb la ja habitual cita de més 500 puntaires que diumenge 12 de febrer, des de les 10.30h i fins les 13h a l’Avinguda de Portal de l’Àngel de Barcelona. Enguany serà la 5a edició d’aquesta trobada amb motiu de les Festes Santa Eulàlia, organitzada per l’ICUB, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Puntaires (ACP).

“És una oportunitat per visualitzar que les puntes formen part de la creativitat textil del nostre territori”, apunta Rosa Maria Provencio, presidenta de la ACP. La iniciativa va arrencar el 2012 i s’ha consolidat dins del programa festiu de la festa d’Hivern de Barcelona. El primer any es va celebrar a la Plaça de Sant Felip Neri, i després ja s’ha anat realitzant al portal de l’Àngel.

Expositors per adquirir les últimes novetats

El públic assistent podrà gaudir de veure treballar les més de 500 puntaires de tot el país que s’aplegaran a la trobada. A més, serà un bon moment per adquirir materials per fer punta, ja que al llarg de l’Avinguda de Portal de l’Àngel hi haurà deu expositors que vendran el seu material, cosa que permetrà a les puntaires i als aficionats de la punta comprar eines innovadores, així com tipus de fils que costen de trobar.

Aquesta és la primera cita anual amb la ciutat que les puntaires duen a terme a la ciutat comtal, ja que amb motiu de la festa Major de la Mercè, s’aplegueran al Passeig de Sant Joan.

Podeu veure el programa de la Festa Major de Santa Eulàlia, fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa