Tornaveu
Trobada de pessebristes de Catalunya i Balears

Aprofitant l’avinentesa que l’any passat, l’associació d’Amics del Pessebre Baix Empordà va commemorar els 10 anys de la seva fundació, serà Mont-ras la població que durant el cap de setmana del 4 i 5 d’octubre acollirà els actes previstos, que començaran el dissabte amb la taula rodona El pessebrisme avui (de 18h a 20h).

Després del debat, el diumenge serà el dia escollit per a veure a partir de les 10h tot un seguit d’exposicions de pessebres. A banda, s’han programat dues visites. D’un banda, una visita al Museu del Suro de Palafrugell, on hi haurà un pessebre de més de cent anys fet de figures de suro, que es completarà amb l’excursió al dipòsit modernista Can Mario. De l’altra, els assistents visitaran el Museu de la Pesca de Palamós i Espai del Peix, on es visitarà una exposició en torn a la figura del pescador al pessebre. A les 13h hi haurà una exhibició de folklore Català a la plaça de l’Església de Mont-ras, que continuarà amb un dinar de germanor.

El fi de festa el marcarà l’actuació del grup d’havaneres Port-Bo, i cap a les 17h es farà la cloenda de la trobada.

Les inscripcions per a la trobada es poden fer al mail [email protected] o bé al telèfon 608 43 49 62. Si bé els actes del dissabte són gratuïts, la resta tenen un preu de 45 euros i 15 per als infants, sense que incloguin el sopar ni l’allotjament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa