Tornaveu
45a Trobada de pessebristes de Catalunya i Balears

El cap de setmana del 3 i 4 d’octubre a Olot (La Garrotxa) se celebra la 45a Trobada de pessebristes de Catalunya i Balears, amb les entitats de Catalunya Nord i del Principat d’Andorra com a convidades.

Les activitats tindran lloc fix a l’edifici de l’Hospici (Carrer Hospici), on s’hi duran a terme un taller participatiu de modelatge (matí i tarda del dissabte), i on hi haurà una fira-mostra de les entitats pessebristes federades. A més, la tarda del dissabte hi haurà una taula rodona amb la participació de periodistes com Josep Puigbo que debatran sobre el pessebrisme català i les seves propostes de futur.

Com és habitual en les trobades de pessebristes el diumenge hi haurà excursions per visitar algun lloc emblemàtic dels llocs que acullen la trobada. Així doncs, es visitaran el volcà Montsacopa, les torres carlines, així com el Museu dels Sants i l’expo-taller de pessebres de l’artista Miquel Gironés, entre d’altres.

Organitzada per l’Agrupació de Pessebristes d¡Olot i la Garrotxa i la Federació Catalana de Pessebristes, la 45a Trobada de Pessebristes de Catalunya i les Balears compta amb el suport de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa