El dimarts 22 d’agost de 2011, dins de les jornades de la XLIII Universitat Catalana d’Estiu, a Prada (Conflent, Catalunya Nord), en el seu apartat de l’Obra Cultural, a l’Auditorium Liceu Renouvier, es van poder escoltar les veus del Cor Jove Femení de l’Institut Artístic Musical “Giusseppe Verdi” de l’Alguer, aquesta contrada d’arrels catalanes en terres italianes.

Es tracta d’un grup de tretze noies d’edats compreses entres els catorze i els divuit anys, amb unes veus fresques i brillants, plenes de possibilitats, que ens oferiren un concert molt interessant, amb obres de Pau Casals, Pergolesi, Jean-Jo-Roux, Cacini, Montanari, Kodály, Yaroff, Cao, Nannarelli, Dalerci i Priami. Totes sota la direcció de Lucia Priami.

L’actuació va rebre molts i forts aplaudiments. Les intèrprets van lluir ben conjuntades i van fer gala d’una intensa alegria en les seves interpretacions i d’una impecable presentació. Cal remarcar la important col·laboració del pianista acompanyant i les intervencions de la soprano solista. Una vetllada molt lluïda i refrescant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa