Tornaveu
Una guia reivindica els establiments emblemàtics de Barcelona

Segons afirmen els impulsors de la guia, aquesta desitja fer “descobrir un valuós patrimoni arquitectònic i cultural que avui cal preservar i difondre”. Per aconseguir-ho, l’obra dóna molta força a l’element gràfic per a descriure els cent establiments que hi són esmentats. Les fotografies d’Esteve Vilarrúbies i els dibuixos de Joan Bueno doten a l’obra d’un valor afegit. El pròleg ha estat escrit per Maya Ruiz Picasso, presidenta de l’AEE.

Amb l’objectiu de convertir-se en un llibre de referència pels barcelonins que desitgen conèixer millor la seva ciutat, però també pels turistes que desitgen conèixer la part menys explicada de la capital catalana, l’obra ha estat publicada en català, castellà i anglès. En aquest sentit, la presentació brindarà una oportunitat per a debatre sobre les mesures de salvaguarda dels establiments emblemàtics. En un context marcat per la implementació massiva de grans companyies internacionals arreu de Barcelona, la guia esdevé una reivindació dels equipaments genuïns de la ciutat.

Acabada la presentació, que comptarà amb la companyia de la cantant Núria Feliu, es servirà un refrigeri a tots els presents amenitzat amb àries d’òpera cantades en directe.

La guia es podrà comprar a la Llibreria Sant Jordi, a la Casa Beethoven, a l’Editorial Boileau, a Gràfiques Molero, i a la Llibreara Àngel Batlle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa