Tornaveu
Un llibre mostra l’empremta cultural de l’apicultura a Catalunya

L’obra analitza l’abast de l’empremta cultural que l’apicultura ha deixat en la nostra societat a través de topònims, llinatges, símbols i expressions populars. Els lectors torbaran també una descripció de les propietats de les principals plantes de la mel i els seus beneficis, així com alguns remeis pràctics i aplicacions gastronòmiques.

L’autor ha estructurat l’obra en sis apartats, que es complementen amb un glossari sobre temes apícoles, un índex analític i una selecció bibliogràfica. La Col·lecció l’Ermità, on figura el títol, busca des del 2015 acostar al lector temes relatius a la cultura popular i tradicional, astronòmica o agrària a través de quaderns i petits llibres monogràfics, pràctics i de fàcil lectura.

Altres títols de la col·lecció que s’han publicat fins ara són “Cuinar en temps de crisi” (2015, 2 edicions), “Celebrem el Nadal” (2016), “Tornar als remeis de sempre”(2017, 3 edicions), “Quina morra!” (2018) i “Fins aquí hem arribat” (2018).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa