Tornaveu
Taller de falles tradicionals a la Comella

L’únic lloc on es podran veure cremar falles tradicionals la nit de Sant Joan és a la placeta del Puial a l’inici de la festa.

Aquest diumenge 19 de juny a partir de les 11 hores, els fallaires d’Andorra la Vella es trobaran a la Comella per fer les falles tradicionals. Aquestes falles s’elaboren amb escorça de beç o bedoll que després de sapar-la de l’arbre s’enfila en un pal de boix.

Les falles tradicionals que s’elaborin aquest diumenge són les que es cremaran a la placeta del Puial a les 22:30 hores la Nit de Sant Joan, en el ritual previ a l’inici del recorregut de la cremada pel Centre Històric d’Andorra la Vella. És l’únic moment en el qual es podrà veure rodar una falla tradicional i l’honor recau en el fallaire major -Albert Roig- i en les persones que van formar part de l’equip que van aconseguir l’argolla de Fontargent.

La trobada a la Comella tornarà a ser una jornada de germanor de la comunitat fallaire amb altres activitats com l’elaboració de forma artesanal d’arracades d’escorça de beç o bedoll. La jornada es clourà amb un dinar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa