L’assemblea territorial de la Catalunya Nord de l’ANC va organitzar el desplegament d’un gran mural interpel·lant Ban Ki-moon, secretari general de l’ONU, per fer-li conèixer que els catalans votaran el proper 9 de novembre. L’acte va ser aquest dissabte 23 d’agost a les 18.30 hores al Liceu Renouvier de Prada, coincidint amb el tancament de la XLVI edició de l’UCE.

A la nit, a les 10 del vespre i a la plaça de Prada es va organitzar una encesa d’espelmes amb la forma de la V, després de l’actuació de l’Esbart Sant Martí.

Aquestes dues accions formen part de la campanya d’estiu de l’ANC, amb què vol aconseguir el reconeixement internacional de la causa catalana per tal de tenir ressò mundial i informar que els catalans votarem el 9N. Aquestes accions s’inclouen dins la campanya d’actes que l’ANC està desenvolupant durant tot l’estiu, en què a més de fer la V arreu dels municipis del país es despleguen un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa