Tornaveu
La Setmana de la Pedra Seca fa valdre un patrimoni natural reconegut per la UNESCO

La Setmana de la Pedra Seca busca donar visibilitat a aquest element patrimonial estretament lligat al territori i contribuir a la seva preservació. Els seus objectius passen per fer valdre les construccions de pedra seca i el seu paisatge com a mitjà per a fomentar el desenvolupament rural amb la col·laboració dels ciutadans i la societat civil, divulgar la tècnica constructiva i divulgar els mètodes de gestió i protecció, alhora que es pretén reactivar la pedra seca com un element de dinamització rural.

Hi ha programades més d’una trentena d’activitats confirmades a diferents punts dels Països Catalans, amb xerrades, exposicions, jornades, presentacions de llibres, accions de divulgació, rutes, tallers de reconstrucció, formacions de construccions de pedra seca, activitats de neteja de barraques, o bé, visites guiades acompanyades de tastos amb productes de proximitat.

La convocatòria és oberta a institucions, entitats públiques i privades, col·lectius i grups de voluntaris i voluntàries vinculades al manteniment i difusió del patrimoni i/o l’ofici de la pedra seca. Hi podeu inscriure en línia la vostra activitat fins aquest divendres, 18 de novembre a través del web oficial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa