Tornaveu
La 5a edició de la Catosfera presenta Internet com una eina per sortir de la crisi

El concepte de ‘l’optimisme digital’ ha estat el fil conductor de les jornades que el passat divendres 28 i dissabte 29 de setembre han tingut lloc a Granollers

Qüestions com ‘serà suficient el sector de les noves tecnologies com a element catalitzador de la sortida de la crisi a Catalunya?’ o ‘Es pot arribar a parlar d’un optimisme digital en un horitzó a curt termini?’ són les que s’han mirat de respondre en la 5a edició de la Catosfera, les jornades sobre la Internet catalana que se celebren des de fa cinc anys a Granollers. La intenció de l’organització d’enguany pretenia abordar la possibilitat de vincular ‘Optimisme digital i la sortida de la crisi’, lema de l’edició d’aquest 2012. Així doncs, divendres i dissabte, Granollers es va tornar a convertir en el punt de trobada del sector empresarial i la comunitat tuitaire i blogaire a Catalunya.

El Teatre Auditori de Granollers va ser el nou escenari escollit per a la cinquena Catosfera. Divendres al vespre va haver-hi la ponència inaugural amb Jordi Urbea, director general d‘OgilvyOne i Bassat Ogilvy Barcelona, i Josep Maria Ganyet, professor universitari, empresari i col·laborador de RAC1. Just després, en acabar la cerimònia, els assistents van poder gaudir d’un concert acústic i gratuït dels barcelonins Mine! (@minetheband, una setmana després que sortís el seu nou disc ‘La fi del món‘. Així, la música va servir de rerefons per al networking, en un ambient distès i festiu.

De cara a la jornada de dissabte, les tres taules del matí van servir perquè representants d’empreses catalanes o amb participació catalana, com Atrápalo, Grupo Intercom, Let’s Bonus, Groupalia, EyeOS i Trabber expliquessin la seva experiència, models de negoci i visió de futur. Ja a la tarda, les taules es van centrar més en la vessant de la formació en l’era digital, la importància del català a la xarxa i el paper dels blogs en l’era Twitter.

Les jornades, totes amb entrada gratuïta, ha comptat amb la participació de 500 assistents presencials, així com un intens seguiment a les xarxes socials. Igual que ja va passar l’any passat, l’etiqueta #Catosfera ha tornat a ser Trending Topic durant els dos dies de l’edició d’enguany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa