Tornaveu
El calendari de l’apicultor s’incorpora com a novetat al ‘Calendari l’Ermità 2020’

“El Calendari de l’apicultor” ja és una realitat dins del Calendari l’Ermità. Edicions Morera ha inclòs com a novetat aquesta publicació, que pretén ser d’interès per a tota aquella aficionada o encuriosida en l’ofici de l’apicultura. Els orígens del Calendari l’Ermità es remunten al segle XIX, quan Joan Baptista Morera publica el Calendario el Ermitaño de los Pirineos por el astrólogo Fray Ramon el 1876. Des d’aquell any, la publicació del calendari s’ha dut a terme de forma ininterrompuda pels familiars de Joan Baptista Morera, esdevenint un dels almanacs més antics que s’editen a Catalunya.

Altres seccions destacades del calendari són “El racó de rumiar”, un espai escrit per Marcel·lí Virgili, col·laborador habitual del programa radiofònic “Versió Rac1”, on es parla d’antics costums i tradicions catalanes. També és de gran interès el “Calendari de l’Hortolà”, on el caputxí Fra Valentí Serra presenta consells pràctics i ecològics pel bon conreu i aprofitament dels horts.

Pels més petits, el Calendari l’Ermità inclou una versió infantil de forma gratuïta amb il·lustracions de Xavi Malet. Algunes de les curiositats que s’hi poden trobar són les festes i tradicions més assenyalades de Catalunya, i observacions sobre fenòmens astronòmics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa