Tornaveu
Carol Duran pren les regnes del Tradicionàrius

De fet, la tasca de Duran ja va començar al setembre, quan es va incorporar al projecte –s’ha fet oficial aquests dies- per preparar la 34a edició del festival Tradicionàrius, en la qual participaran Sabor de Gràcia, Vega, Cocanha i Marala, entre molts altres. Duran, gestora cultural i músic, que forma part de les formacions La Carrau i Beztuca, vol sumar més dones a la programació i fomentar la internacionalització del festival. Però és conscient de l’excepcionalitat d’aquesta edició a causa del les restriccions de la Covid-19.

“El festival tira endavant amb optimisme”, insisteix la nova directora artística, que no amaga el seu desig de poder tancar l’edició a finals de març amb un concert a la Plaça de la Vila de Gràcia. Si no és possible, es farà a la seu del Centre Artesà, com la resta de la programació, que també es veurà afectada per les restriccions. De fet, els concerts tindran un aforament màxim de 150 persones.

Sigui com sigui, Duran ultima els detalls d’una edició que es presentarà els primers dies de gener i que homenatjarà La Murga. El 15 de gener serà el tret de sortida amb l’espectacle Almanac, que vol commemorar els quaranta anys del primer disc de La Murga (un dels seus conjunts) amb l’ajuda de músics de l’escena folk actual. Per aquesta edició hi passaran noms històrics del folk com Eliseo Parra, Jaume Arnella i Urbàlia Rurana, i amics del barri com Sabor de Gràcia, al costat de nous talents com Vega, La coixinera, Cocanha i Marala.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa