Tornaveu
Una cita amb tot l’enginy dels cuplets dels Pastorets

És habitual que els Pastorets de Folch i Torres, com d’altres versions de Pastorets, inclouen en algun moment una cantada de versos que permeten a la representació situar-se en el context local i alhora promoure les rialles entre el públic pel seu contingut picant o sarcàstic.

Amb motiu de la celebració del centenari de la primera representació, el 24 de desembre de 2016, d’Els pastorets de Folch i Torres, s’organitza diumenge 18 de setembre a les 12h un concurs de cuplets al teatre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat (C/ Pi i Margall, 6). A l’acte, moderat per Jordi Pessarrodona, es cantaran una vintena de composicions, que han estat seleccionades prèviament pel jurat entre les diverses composicions que s’han rebut fins al 15 d’agost, data màxima en què es podien lliurar els cuplets.

Organitzat pel grup de treball, impulsat per la Fundació Folch i Torres i la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, el concurs serà un acte festiu, gratuït i obert a tothom, on el públic hi tindrà molt a dir, ja que un cop cantades totes les composicions, cada persona votarà les sis composicions que més li hagin agradat. Tot seguit, descartats els menys votats, quedaran els tres cuplets finalistes, els quals tornaran a ser votats pel públic. El guanyador rebrà un premi de 250 €, el primer finalista, 200 € i el tercer, 150 €.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa