Tornaveu
‘Reinventant el Nadal’, tret de sortida de la temporada dels pastorets i el pessebrisme

Els col·lectius de cultura popular han sabut adaptar-se a la situació provocada per la COVID-19. La taula rodona Reinventem el Nadal, que se celebrarà telemàticament el 28 de novembre (12.00?h) en serà una nova demostració.

Moderada per la periodista Elisabet Carnicé, comptarà amb la participació de Lluís Puig -conseller de Cultura a l’exili i director de Promoció Internacional de Cultura Popular-, la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural Maria Àngels Blasco, i les presidències de les tres entitats organitzadores: Lleonard del Río (Coordinadora de Pastorets de Catalunya), Maria Àngels Serentill (Federació de Pessebres Vivents de Catalunya) i Albert Català (Federació Catalana de Pessebristes). Les intervencions es podran veure a través del web de la Federació de Pessebres Vivents.

Amb aquest acte de presentació, les tres entitats desitgen transmetre la importància de les activitats culturals nadalenques en la il·lusió col·lectiva de la societat. Els representats federatius explicaran les solucions adoptades, algunes d’elles molt innovadores, per garantir que es compleixen les prevencions sanitàries en les representacions dels Pastorets, les escenificacions dels pessebres vivents i les exposicions de pessebres. En aquest sentit, respondran als dubtes que els espectadors de l’acte realitzin des de les xarxes socials. L’acte es clourà amb la projecció dels vídeos que han fet les tres federacions per donar el toc d’inici a la temporada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa