Tornaveu
Narcís Reverendo, guanyador del 5è concurs ‘Els meus pastorets’

El concurs de fotografia “Els meus Pastorets”, organitzat per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, té com a objectiu crear un fons de fotografia creativa i de qualitat en relació amb els Pastorets. A curt termini, aquest fons ha de servir per poder disposar de bones fotografies en l’àmbit de difusió i imatge pública de Pastorets; a mig termini per desenvolupar una exposició sobre el “fenomen Pastorets”, amb voluntat de ser itinerant; finalment, servirà a llarg termini per documentar la trajectòria dels Pastorets.

Enguany s’ha dut a terme la 5a edició, el veredicte del qual s’havia de fer públic durant el IV Congrés de Pastorets a l’Espluga de Francolí. Les circumstàncies actuals han fet que el Congrés de Pastorets quedés ajornat i amb ell, totes les activitats, tallers i ponències que s’hi havia de celebrar.

Des de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya ha decidit no fer esperar més els 27 participants del fotoconcurs d’enguany i per això el 14 d’abril de 2020, un mes just de la data del Congrés, ha fet públic el veredicte.

El jurat va decidir atorgar els premis a les següents obres:

  • Primer premi amb el nom de treball assignat: Dansa infernal de Narcís Reverendo Hospital dels Pastorets de Girona.
  • Segon premi amb el nom de treball assignat: Non serviam! de Jaume Quílez Codina dels Pastorets de Mataró, i
  • Tercer premi, amb el nom de treball assignat: La desesperació, de Lluís Zamora Hernández dels Pastorets de Palafrugell.
  • A més dels tres premis, el jurat ha decidit atorgar un accèssit al treball assignat amb el nom de Pecat capital de Lluís Zamora Hernández dels Pastorets de Palafrugell.

La 5a edició del fotoconcurs “Els meus Pastorets” ha comptat amb la participació de 20 grups de Pastorets repartits per tota la geografia catalana: Arenys de Munt, Balsareny, Barcelona El Clot, Barcelona Poblenou, Berga, Calaf, Canovelles, Collbató, Girona, Granollers, L’Ametlla de Merola, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Palafrugell, Pals, Rubí, Sant Feliu de Guíxols, Valls i Vilanova i La Geltrú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa