Tornaveu
Els Reis portaran més de 70 representacions dels Pastorets

El 6, 7 i 8 de gener són els dies amb més funcions de tota la temporada.

La temporada dels Pastorets d’enguany arriba al seu punt àlgid aquest cap de setmana de tres dies amb 74 representacions arreu del territori. El dia de Reis se’n faran 17, dissabte 22 i diumenge 35. Aquesta és la primera vegada que el cap de setmana de Reis destrona el de Nadal en volum de representacions. Això es deu, fonamentalment, a la configuració del calendari de les festes nadalenques d’enguany que ha fet que els festius coincidissin amb caps de setmana.

Les diferents representacions es poden consultar a la pàgina web de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya: www.pastoretsdecatalunya.cat.

La temporada de Pastorets atrau cada any uns 60.000 espectadors i les 240 representacions de la temporada són possibles gràcies a la implicació de més de 6.600 persones que, de manera voluntària, fan d’actors, responsables de vestuari, maquillatge… i que, en definitiva, fan possible cada una de les representacions.

La Coordinadora

La Coordinadora de Pastoretes de Catalunya es va fundar l’any 2007 per aglutinar els grups que representen Pastorets arreu de Catalunya. És una federació d’entitats que té com a objectiu establir un espai de relació i intercanvi entre els diferents grups responsables de les representacions de Pastorets, donar difusió als Pastorets com a element patrimonial de la nostra cultura, potenciar la formació i estudiar i fomentar la recerca del fenomen Pastorets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa