Tornaveu
Convocat l’ajut a la investigació “Pastorets de Catalunya”

En la valoració de les candidatures, que es poden presentar fins al 31 d’octubre a través del següent formulari, el jurat valorarà l’interès científic de les propostes, l’esquema de la presentació, l’objectiu i la metodologia del treball, l’estat de qüestió de la temàtica proposada, el pla de treball de la recerca, i el currículum dels autors. La convocatòria ha estat impulsada per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner.

Segons estableixen les bases, la investigació pot tractar sobre qualsevol matèria relacionada amb les representacions dels Pastorets: composició sociològica dels grups, escenografia, anàlisi històrica, relació musical i literària, etcètera. La convocatòria també permet presentar estudis que analitzin el fenomen dels Pastorets en un àmbit geogràfic ample o de manera comparativa. En la presentació de les candidatures, caldrà fer-hi constar el curriculum vitae de les persones sol·licitants, una còpia dels seus DNI, un resum de 300 caràcters sobre el projecte, l’aval dels centres d’estudi o universitaris on estan inscrits els investigadors, i opcionalment l’aval d’un professor universitari de l’àmbit lingüístic català.

El veredicte del jurat s’anunciarà abans del 5 de desembre. A partir d’aquest moment, els autors de la candidatura triada disposaran d’un any per lliurar el treball definitiu, que ha de tenir una extensió d’entre 100 i 150 pàgines. Com a entitat convocant, la Coordinadora de Pastorets es reserva els drets de publicació per un termini de dos anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa