Tornaveu
Comença la temporada 2018-19 dels Pastorets

El cartell de la temporada 2018-2019, que la CPC ha encarregat enguany al Taller dels Sentits de Vilanova i la Geltrú, va ser presentat el 9 de desembre a la capital del Garraf. D’entre totes les propostes confeccionades pels alumnes del Taller, s’ha escollit la proposta d’Oriol Giraldos.

Els Pastorets més matiners de Catalunya han estat els del Centre Moral i Instructiu de Gràcia, que ja van aparèixer a escena el 15 de desembre. Tot i que el gruix de les obres tindrà lloc per Nadal i Sant Esteve, aquest cap de setmana ja es podrà gaudir de la història d’en Lluquet i el Rovelló a moltes ciutats de Catalunya, com ara Barcelona, Sitges, Igualada, Sabadell o Rubí, entre altres. Les dues últimes funcions es podran el 3 de febrer a Mataró i El Vendrell, dues places amb gran tradició dels Pastorets.

Per tal de seguir potenciant l’afició pels Pastorets, la Coordinadora ha engegat una potent campanya comunicativa. Així, a través del projecte “Pastoret’s experience”, es desitja que cada grup convidi a una persona destacada del seu municipi a fer una immersió total en el procés de preparació de l’obra: assajos generals, parlar amb els actors, participar en l’organització de l’espectacle, etcètera. D’altra banda, agrupades amb l’etiqueta #MésAProp, es difondran a les xarxes socials breus píndoles audiovisuals sobre l’activitat de diferents elencs.

D’entre la seixantena d’entitats que conformen la CPC, dues celebren enguany un aniversari destacat. Són els Pastorets d’Igualada, que commemoren el 60è aniversari de la seva constitució, i els Pastorets de Figueres, amb motiu del 95è aniversari de l’estrena de l’obra El Primer Nadal dels Pastors, escrita per Rossend Fortunet.

Podeu consultar totes les representacions de la temporada 2018-19 de Pastorets en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa