Tornaveu
Últimes setmanes per enviar les fotos per concursar a ‘El Fet Geganter’

El Concurs premia les millors fotografies sobre el fet geganter abans del 9 d’octubre.

Organitzat per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC), al concurs hi poden participar fotografies que retratin el fet geganter en tots els seus vessants: gegants, nans, capgrossos, geganters, músics… Enguany la 15a edició del concurs es divideix en dues categories: una general que abraça el món geganter en qualsevol acte, i una altra categoria on han de participar fotografies que s’identifiquin amb qualsevol element o festa de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, ja sigui imatgeria, festes de l’entitat…

Qualsevol persona hi pot participar, sigui de l’àmbit professional o aficionat, hi podrà participar presentant-hi un màxim de tres fotografies que no hagin estat premiades prèviament, i la tècnica és lliure en color o en b/n. Així doncs, aquells qui ho desitgin tenen abans del 9 d’octubre per enviar les fotografies a la seu de l’AGCGC (Carrer Anselm Clavé, 3, 08090, Sant Feliu de Llobregat) en mida de 18 x 24 cm, muntada sobre paspartú o cartolina rígida vertical de 30 x 40 cm de color negre. A més, el concursant ha d’enviar un correu electrònic al compte [email protected] per tal de notificar l’enviament i adjuntar les fotografies que ha enviat per a participar en el concurs.

A partir d’aquí un jurat que es reunirà el 213 d’octubre a Sant Feliu de Llobregat, oferirà el seu veredicte i el lliurament de premis se celebrarà a la mateixa seu de l’AGCGC.

Els interessats ja es poden armar amb la seva càmera de fotos i deixar-se portar per la inspiració d’El Fet Geganter.

Podeu descarregar les bases de la 15a edició al document adjunt, i al facebook del concurs, hi podeu trobar més informació i els premiats d’altres anys, fent clic aqui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa