Tornaveu
Tarda de gegants per als més petits a Vilanova i la Geltrú

Cal destacar la contribució que du a terme l’editorial El Cep i la nansa en la divulgació de la cultura popular entre els més petits, en són un exemple les col·leccions Figures de la festa, de la qual han publicat volums sobre el bestiari, dracs i gegants, o la sèrie Cercavila, que proposa contes per als més petits sobre aspectes de la cultura popular.

La tarda del dissabte 2 d’abril al Castell de la Geltrú, de Vilanova i la Geltrú a les 18h, presentaran els últims exemplars de les dues col·leccions, en la que s’ha denominat Tarda de Gegants, ja que d’una banda a la sèrie Figures de la Festa s’afegeix el 3r Volum de 100 gegants, una petita guia escrita per Aitor Garrido i les il·lustracions de Juanol0. I, de l’altra, es presentarà el conte Gegants!, una història de Susana Peix, que planteja un conte per als petits que serveix per apropar-los a la tradició de les colles geganteres, amb il·lustracions de Sebastià Serra. El tàndem Peix-Serra dins la col·lecció Cercavila, ha publicat prèviament les obres Diables! i Dracs!

La presentació comptarà amb els autors i hi actuaran els gegants petits de Vilanova i la Geltrú, de manera que serà una festa dissenyada per tal que els més petits de la casa gaudeixin d’una tradició com els gegants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa